Ovan

21.03 - 20.04

Obuzima Vas božićno raspoloženje zbog čega nećete imati vremena za razmišljanje jer želite sve pripreme obaviti prije blagdana. Stoga biste trebali obratiti pažnju na nešto važno, jer mjesečni horoskop upozorava na osobu koja Vam želi nauditi. Na vrijeme trebate doznati sve detalje, stoga nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz ritual čišćenja i zaštite! Unatoč troškovima koji se gomilaju, Vaše financije će biti u redu. Uz to, u odnosima horoskop pokazuje na osobu koja Vam želi pomrsiti planove. Vrlo lako je moguće da zvijezde mjesečnog horoskopa upozoravaju na prije spomenutu situaciju.

Bik

21.04 - 20.05

Sve prepreke tijekom prosinca uspješno ćete svladati. Gotovo da neće postojati situacija koju nećete moći riješiti zahvaljujući svojim sposobnostima snalaženja u teškim okolnostima. Prema mjesečnom horoskopu, u ljubavnom odnosu također može doći do problema, ali i njih ćete znati uspješno riješiti. U stanju ste izdignuti se iznad svake teške situacije. Iako ćete dati sve od sebe, financijske probleme nećete uspjeti riješiti s takvom lakoćom. Ponekad je najbolje rješenje da probleme ne rješavate sami. U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Katja na kodu 421064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koja će za Vas odraditi magiju stvaranja novca koja Vam sad itekako može biti od pomoći!

Blizanci

21.05 - 20.06

Mjesec prosinac Vam donosi mnogo lijepih stvari u kojima možete uživati ako uspijete pronaći način da izađete iz svoje komfor-zone koju prakticirate već duže. Pružaju Vam se dobre prilike, no ne čekajte iduću godinu za ostvarenje istih jer Vam tada možda neće biti tako sretan period! Prema mjesečnom horoskopu, sad imate mogućnost ostvariti napredak u karijeri ili pronaći novo radno mjesto koje će biti visoko pozicionirano. Stoga nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., jer uz njegovu pomoć možete još početkom prosinca ugrabiti izvrsnu priliku! Ovo razdoblje je također dobro i za rješavanje problema u odnosima; iskren i detaljan razgovor će donijeti pozitivne rezultate.

Rak

21.06 - 22.07

Emotivno ćete se dobro držati tijekom mjeseca. Posebne energije Vas podupiru kako biste se lakše suočili s važnim stvarima, kao i da ne držite loše emocije zbog druge osobe. Prvenstveno ste usredotočeni na obitelj što Vam je poticaj za bolje rješavanje problema. Zbog samopouzdanja ćete i njih staviti po strani jer uskoro dolazi nova godina s daleko boljim izgledima. Barem Vas prati takav osjećaj. No idite na sigurno! Budući da Vam božićna magija doista može donijeti obilje u zdravlju, ljubavi i novcu za 2018. godinu, nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koja će ju za Vas i odraditi!

Lav

23.07 - 22.08

Sudbina često nagrađuje one koji se doista trude, pa će tako ovaj prosinac za Vas biti najbolji mjesec u godini. Sreća je u zraku već ovog tjedna, a horoskop za novac pokazuje goleme prihode! Veseli Vas opisano jer ste kroz cijelu godinu pokušavali i davali sve od sebe, ali niste uspjeli ostvariti dobitak. Pod hitno su Vam potrebni Vaši sretni brojevi koje sada možete dobiti od savjetnice Karle na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min.! Sreća Vas očekuje i na drugim životnim područjima; sada možete upoznati svoju srodnu dušu. No imajte na umu da žurba i stres ovog mjeseca mogu imati vrlo negativan utjecaj na Vaše zdravlje!

Djevica

23.08 - 22.09

Ako prethodnih mjeseci niste bili previše uspješni ni sretni, nažalost i mjesečni horoskop za prosinac ne pokazuje značajnije promjene. Zvijezde predviđaju previše problema te ozbiljne gubitke, u novcu i na poslu. Pod hitno biste trebali poduzeti nešto ako se ne želite naći u situaciji bez izlaza. Obratite se s povjerenjem savjetnici Stoji na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., i zatražite je prijevod sudbine, jer u nekoliko trenutaka sreća se može biti na Vašoj strani za cijelu 2018. godinu! Ako se nalazite u vezi, ovog mjeseca očekujte sklad u istoj, a samci će pronaći novu ljubav.

Vaga

23.09 - 22.10

Ovog mjeseca budite uravnoteženi i uočite razliku između važnih situacija i stvari s kojima se ne biste trebali zamarati. Naime, mjesečni horoskop pokazuje kako ulažete previše truda u odnosu prema osobama i stvarima koje biste doista trebali ostaviti u prošlosti. Takav način ponašanja Vam oduzima vrijeme i snagu, zbog čega ne primjećujete mogućnosti za nove stvari. Došlo je vrijeme da napravite nešto dobro za sebe. Horoskop za sreću pokazuje posljednji dobitak ove godine zapisan za Vaš znak! Nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., kako biste baš Vi bili ta sretna vaga! Savjetnicu također zatražite i magiju sreće za prosinac. U odnosima je važna sposobnost otpuštanja loših emocija i stvari, posebice ako su već duže prisutni problemi.

Škorpion

23.10 - 21.11

Prema mjesečnom horoskopu, u finacijama ni ovog mjeseca neće imati mogućnosti za napredak koji bi Vam vrlo dobro došao jer se blagdani brzo približavaju. Ako ne želite potrošiti mnogo novca na poklone, imajte na umu kako dar od srca, napravljen vlastitim rukama, sadrži daleko veću vrijednost. Zvijezde pokazuju znak upozorenja koji se odnosi na Vaše zdravlje! Obavezno nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koja će Vam prenijeti važnu poruku upozorenja! Ako Vam osoba koja Vam se sviđa ne uzvraća osjećaje, krenite dalje, jer biste mogli propustiti priliku upoznati sudbinskog partnera koji nije tako daleko od Vas!

Strijelac

22.11 - 21.12

Privatni problemi svakodnevnog života ovog mjeseca mogu pokvariti Vaše raspoloženje, kao i poljuljati koncentraciju, zbog čega bi vrlo lako moglo doći do pogrešaka tijekom obavljanja zadataka na poslu. Važno da je znate kako ih možete izbjeći jer bi Vas mogle mnogo koštati. Vrijeme blagdana nikako nije dobro vrijeme za takve pogreške, jer imate želju iste provesti u krugu obitelji u najvećem mogućem miru i ljubavi. Ne prepuštajte se tako lako sudbini, već se oslonite na višu silu. Nazovite savjetnicu Marinu na kodu 640, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koja će Vam pomoći da prosinac bude i Vaš mjesec sreće! Uz to, također je zatražite i ritual anđeoske magije. Horoskop za zdravlje ovog mjeseca kod Vas pokazuje probleme s glavoboljom koje mogu mogu biti povezane s lošim vidom. Posjetite svog liječnika!

Jarac

22.12 - 19.01

Ako ste sami, posljednji mjesec u godini će za Vas na polju ljubavi biti uzbudljiv. Prema horoskopu možete imati i više kandidata. To za Vas može biti težak zadatak jer trebate odabrati osobu koja će Vas dugoročno usrećiti. Obratite se s povjerenjem savjetnici Tonki na kodu 126, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., koja će Vam pomoću vidovitosti dati odgovore na sva Vaša pitanja i pojasniti nedoumice. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi i prisutni su problemi, zatražite je da Vam odradi analizu prokletstva! Tijekom mjeseca možete dobiti veliku priliku da zaradite više novca. Trebali biste je prihvatiti. Međutim, ako je za ostvarenje iste potrebno raditi mnogo više sati, ozbiljno razmotrite mogućnost promjene radnog mjesta.

Vodenjak

20.01 - 18.02

Energije prosinca vrlo dobro utječu na Vaš novčanik, čak ako se uzmu u obzir troškovi vezani za blagdane. Možda ćete dobiti neočekivani dodatni novac, ali je također moguće i da putem igara na sreću ostvarite osrednji ili veći dobitak. Isplati se igrati. U prosincu će biti i Vaš sudbonosni datum, ali trebate doznati donosi li Vam pozitivne ili negativne promjene! Stoga nazovite savjetnicu Evitu na kodu 604, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., i zatražite je detaljnu analizu sudbonosnog datuma! Planetarni položaj pokazuje kako Vam se bliži neobično dobar period za odnose; možete se radovati mirnim blagdanima s Vašim voljenima.

Ribe

19.02 - 20.03

Pripremate se za blagdane na način da sve bude savršeno. Osjećate da je Božić izgubio svom šarm i toplinu te da je prije bilo drugačije. Ovo je dobar temelj kako bi cijela obitelj bila na okupu, što je Vama vrlo važno. Ako osjećate da Vam je potrebna financijska potpora kako biste mogli pomoći članovima obitelji, nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix:6, 99kn/min, mob:8, 41kn/min., i još danas je zatražite milijunski kod za privlačenje novca! Posvetite više pažnje svom zdravlju. Pokazuju se manji problemi koji vrlo lako mogu prijeći u ozbiljne ako ih ne ne spriječite na vrijeme!