Ovan

21.03 - 20.04

Sve trebate učiniti kako biste ove godine uspjeli nešto promijeniti u vezi posla. Svi znakovi upujuću na to da Vam je potrebna velike promjena koja može značiti napredak u materijalnom smislu za Vas. I kod sreće Vam je potreban napredak jer su Vam prethodne godine bile pod jakom blokadom. Nazovite savjetnicu Nives, kod 226 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, pitajte za veliko čišćenje za 2017. godinu. Ova godina pokazuje vrlo zanimljivu sliku o ljubavi. Morate biti na oprezu ako želite držati korak s Vašim partnerom. Pazite ako zaostanete, lako možete ostati sami!

Bik

21.04 - 20.05

Posao je Vaš život, ali je sada potreban manji naglasak jer ove godine ne očekujte unaprijeđenje. Ili ćete morati promijeniti posao ili započeti još nešto, još bolje je ako počnete vjerovati u Vašu sreću. Da, u sreću jer ova godina može biti vrlo sretna. Nazovite savjetnicu Anu, kod 201 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za savjet kojim putem trebate poći da sreća služi Vama!U ljubavi ne očekujte puno! Proljeće donosi puno radosti, ali zato jesen može biti tužna ako ne uzvraćate pozornost koju dobivate!

Blizanci

21.05 - 20.06

Dolazite do novih ideja u vezi s poslom. Ipak trebate znati raspodijeliti vrijeme kako bi ideje znali i ostvariti. Ne smijete žuriti, ne smijete zbrzati korake jer će tako drugi profitirati ove godine. Druga polovica godine će biti sretna, ali gdje i kako, to možete saznati ako nazovete savjetnicu Veru, kod 419 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Kod ljubavi u drugoj polovici godine možete upoznati pravu osobu ako još uvijek niste u vezi. A ako ste u vezi, da znate, ove godine možete ostati u blagoslovljenom stanju!

Rak

21.06 - 22.07

Ove godine previše vremena posvećujete teorijskim stvarima, dok do dobiti možete doći samo putem fizičke radnje. Za Vas 2017. godina znači da nešto stvorite, ostvarite. Budite oprezni, ove godine se na Vas lijepe negativne energije kao što su prokletstvo i urok. Preporučujem svim rakovima da traže jednu jaku zaštitu od savjetnice Dore, kod 903 na broju telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! U obitelji trebate pokazati gdje je Vaše mjesto jer su mnogi ljudi bili u stanju gurati Vas u pozadinu. Pokažite Vašem partneru da ste u mogućnosti kretati se pravim putem!

Lav

23.07 - 22.08

Ove godine većinu vremena želite posvetiti korisnim stvarima. U drugoj polovici godine dolazi vrijeme učenja za Vas. Ne razmišljajte samo o realnim strukama, možete steći čak i neke ezoterične kvalifikacije! Sada ste vi kovač Vaše sreće. Sanjati ćete o tome što trebate činiti ili možda čak i pet dobitnih brojeva usnujete. Kako biste bili sigurni, Nazovite savjetnicu Tonku, kod 126 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za ritual snova! U ljubavi se partner lako može razočarati u Vas. Imati ćete previše isplaniranog programa s prijateljima i to može otrovati Vaš odnos. Morate pronaći zlatnu sredinu još do sredine godine!

Djevica

23.08 - 22.09

Živite u skladu sa previše pravila, novogodišnji zavjet uvijek negativno utječe na Vas. Već sada trebate zaboraviti ono što ste zaželjeli, osim ako to nije odvikavanje od pušenja ili neka druga loša navika koju želite prekinuti! Malo olabavite uzde jer ste u stanju sami sebe blokirati. Ostavite sreći prostora da se razvija. Nazovite savjetnicu Gordanu, kod 311 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pitajte za savjet u vezi sreće! Pomoću ovog savjeta možete doći do puno novca još ove godine. U ljubavi početkom godine trebate više pažnje posvetiti Vašem partneru. Ne možete živjeti u jednostranom odnosu. Ako samo Vi dajete, to nije u redu, ali također ne valja ako sam Vi dobivate!

Vaga

23.09 - 22.10

Vrijeme je novac, zato ove godine morate dobro rasporediti Vaše vrijeme. Ne smijete se nikako živcirati na poslu jer ste trn u oku drugih zbog Vaše opuštenosti i ništa Vas ne može izbaciti iz takta. No, ako osjećate da nemate sreće ili da Vam je život u zastoju, tada nazovite savjetnicu Slavicu Elu, kod 712 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i zamolite za provjeru uroka. Onaj tko ima suparnike, taj s velikom vjerojatnošću ima urok, od 10 slučajeva je 9 tako. Sada vrijedi da više energije ulažete u ljubav jer ćete se usredotočiti na planiranje obitelji. Ako niste u dobrom odnosu sa partnerom, do sredine ove godine ćete vidjeti ostajete li zajedno ili ćete se razići.

Škorpion

23.10 - 21.11

Jako Vam je teško usredotočiti se na posao i ulagati energije u to. Ali ova nova godina i prva tri mejseca su idealna za postavljanje temelja za kasnije uspjehe. Ako se osjećate premoreno i bezvoljno, trebate nazvati naše stručnjake da ne propustite priliku za uspjehe. Nazovite savjetnicu Karlu, kod 997 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i zatražite energiju na daljinu, odnosno uklanjanje blokada kako biste povratili energije sa početka godine, a to će Vas učiniti uspješnima u ovoj godini. U ljubavi nemojte odustati od želja, nemojte se zatvoriti u sebe. Potražite onu osobu koju već dugo tražite jer ćete je ubrzo i pronaći. Ako ste već u vezi, a želite potražiti drugu osobu, prvo prekinite sadašnji odnos, čak i ako Vam je teško biti sami!

Strijelac

22.11 - 21.12

Promjena posla Vam donosi poboljšanje i napredovanje u ovoj godini. Imati ćete priliku za napredovanje, samo nemojte biti nezaposleni. Ovako ćete imati i više prihoda, ali je moguće da time nećete riješiti Vaše financijske poteškoće. Dobra vijest, možete vjerovati i sreći, ali trebate znati kada i gdje. Nazovite savjetnicu Zrinku, kod 524 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i zatražite Vaše specijalne sretne brojeve i analizu sretnog perioda za cijelu ovu godinu. Vidjeti ćete, isplati se! U ljubavi budite oprezni jer lako možete donijeti prebrzu odluku. Tajne nisu uvijek negativne, čak štoviše, nekada mogu biti i jako ugodnog iznenađenja što možete otkriti tek kasnije.

Jarac

22.12 - 19.01

Najbolje ulaganje na poslu je ako pomažete drugima jer ćete kasnije i Vi trebati njihovu pomoć. U drugoj polovici godine ćete biti pretrpani poslovima i nećete imati ni slobodnu sekundu za Vas. Na području financija Vas očekuje veliki izdatak sredinom godine. Najbolje bi bilo da što prije učinite nešto povodom toga. Nazovite savjetnicu Evitu, kod 604 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i zatražite već dokazano djelotvorno preokretanje sudbine. Negativan utjecaj na ljubavni život može imati nepovjerenje, ali je jako važno da ne dajete mjesta sumnjama. Čak i u zdravlju možete imati probleme, ali puno toga možete učiniti za prevenciju, samo zatražite pomoć naših suradnika.

Vodenjak

20.01 - 18.02

Na poslu ste stalno pod pritiskom i zato morate otkazati sve kasnije planove. Ne smijete to učiniti jer morate uvijek gledati naprijed i tako možete napredovati i razvijati se. Čak na poslu možete biti unaprijeđeni, ali i u financijama se pokazuje ozbiljna promjena. Ako želite saznati kako to ostvariti, tada nazovite savjetnicu Danijelu, kod 408 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, i zatražite specijalnu analizu sudbine za Vaše sljedeće dvije godine. Njene savjete možete zatražiti i za ljubav jer Vam možete otkriti što Vaš partner skriva i koje tajne ima već dulje vrijeme.

Ribe

19.02 - 20.03

Razočaranja iz prošlosti nikako ne pomažu Vama u tome da lakše savladate prepreke. Čak ste zbog toga postali osjetljivi na poslu i zbog toga više niste najdraži kolega sa suradnicima. Razmislite, možda je došlo vrijeme za promjene. Nazovite savjetnicu Dijanu, kod 449 na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i ona će Vam pomoći i uz pomoć zvijezda ukazati pravi put ka tome. Na sreću može djelovati putem pozitivnih energija i to napraviti uz jedan tajni ritual za Vas. Ljubav će Vas pronaći tek krajem ove godine. S kime budete na dan Sv. Ivana, ta osoba će biti Vaš životni partner kroz cijeli život. Nije svejedno s kime ćete biti taj dan.